вторник, 14 февруари 2012 г.

9 начина да повишите енергията си


Ако често се чувствате отпаднали, а работата се умножава, можете да повишите тонуса си с няколко не много трудни стъпки. Заредете се с енергия, за да можете да сте пълноценни за себе си и своето семейство.


1. Закусвайте умно


Закусвайте добре и разпределете храненето през денонощието на няколко, но малки порцийки. Ако преядете, кръвта се насочва основно в посока на стомаха и това може да ви накара да се почувствате изтощени и без енергия. Ако ви се дохрупа нещо между храненията, не посягайте за солети и шоколад, а хапнете  ябълка или няколко обезсолени маслинки. В обедната почивка можете да хапнете риба и зеленчуци, които зареждат и тонизират.
2. Код червено
Изберете аксесоари в червено или се лакирайте с яркочервен лак за нокти. Червеното зарежда с енергия и е добре да отправяте поглед в нещо червено за минутка-две поне от време на време.
3. Релаксация за мозъка
Ако имате време и възможност, отпуснете се на канапе или кресло, затворете очи и се опитайте да медитирате за 20 минути два пъти на ден. Тази медитация може да ви накара да релаксирате и да възвърне тонуса ви.

вижте целия материал

Няма коментари:

Публикуване на коментар