сряда, 8 февруари 2012 г.

9 упражнения срещу коремните мазнини

Тази система от упражнения е насочена към стягане на основните мускули на корема и изгаряне на мазнините по талията, които са основен проблем на жените. Всички те отнемат на ден не повече от 20-25 минутки и е достатъчно да отделите два дни в седмицата, за да си осигурите по-стегнат корем и по-тънка талия.

1. За начинаещи – Странично извъртане


Фокус върху: коремните мускули, косите коремни мускули, задните части и бедрата. Застанете с крака на разстояние, с леко свити колене и ръце, свити под прав ъгъл до бедрата. Преместете напред единия крак и завъртете торса в посока на крака. Върнете се в начална позиция и преместете крака назад. Преместете напред другия крак  и завъртете торса в другата посока. Върнете се в начална позиция и изместете крака назад. Изпълнете 16 повторения, каро редувате краката си.

2. За начинаещи – Подскоци на един крак


Фокус върху: коремните мускули, задните части и краката. Застанете с леко разтворени крака, изправени, с леко сгънати колене. Поставете ръце на хълбоците. Пристъпете напред с единия крак, вдигнете другия и присвийте в коляното, като повдигнете на нивото на хълбока. Подскочете няколко пъти на крака, който е изпънат. Върнете се в начална позиция. Сменете краката и изпълнете същите движения, като свиете единия крак в коляното и подскачате на другия. Изпълнете поне 16 повторения, като редувате краката.

вижте и другите упражнения

Няма коментари:

Публикуване на коментар