четвъртък, 9 февруари 2012 г.

8 романтични идеи за Свети Валентин

Празникът на влюбените е сред любимите на страните от западния свят. У нас той се наложи през последните десетилетия, като романтична алтернатива на нашенския Трифон Зарезан. И макар и двата празника да се празнуват с чаша вино, единият е повече практичен, като отбелязва етап в отглеждането на лозята, а другият е романтичен, любим на милиони влюбени. Вижте няколко нестандартни идеи как да изкарате празника.

1. Грабвайте кънките
Ако искате да изненадате любимия човек с един различен подарък, заведете го на ледена пързалка. Приятните емоции са гарантирани. Никога не е излишно да изкарате малко време, хванати за ръце и носейки се по ледената пързалка, докато се крепите взаимно, за да не паднете.



2. Разходете се сред природата
Можете да посрещнете романтичния празник сред природата, стига и двамата да сте настроени авантюристично. Съобразете дължината на разходката с издръживостта на своя партньор и с вашата собствена, за да не се окажете у дома изтощени и без желание за нищо друго. Може да се отдадете на дълъг преход по заснежения бряг на морето или на половинчасов излет в парка, за да правите снежни човеци и да си организирате бой със снежни топки. Горещата вана и приятен масаж са добро средство за релаксиране след една такава продължителна разходка сред природата.

вижте всички идеи

Няма коментари:

Публикуване на коментар