вторник, 24 юли 2012 г.

Типове приятели, които всеки трябва да има


Помислете за кръга ви от приятели, които имате. Всички ги обичате, а всъщност те са толкова различни хора, попадат в различни категории, но са ви полезни и скъпи по различни начини. А когато имате нужда от тях, без значение какъв тип приятели са, те са до вас.


1. Добрата слушателка
Това е тип приятел, който винаги ви изслушва без да ви осъжда, без да ви прекъсва, за да ви предложи съвет. Имате нужда от такъв приятел, защото трябва да има на кого да споделите емоциите си, особено ако пази тайни добре.

2. Болезнено откровената
Този тип приятел ще ви каже нещата такива, каквито са. Понякога може да е брутално честна с вас, но това не значи, че не ви цени като приятел. Трябва да имате такъв приятел в приятелския ви кръг, защото само от него можете да разберете истината, когато всички други ви залъгват от притеснение или куртоазия.

3. Модниятспец
  Невероятно ще бъде да имате такъв непогрешим моден съветник за приятел. Чрез неговите съвети ще можете да обличате винаги актуално, да подбирате облеклото си спрямо модните тенденции и да пазарувате с вкус и усет.

4. Фитнес гуру
Ако искате да знаете как да отслабнете и винаги да сте във форма посъветвайте се с този тип приятел. Може да ви даде съвети за здравословна храна, прием на витамини, а също така може да бъде източник на вдъхновение за спортуване.

 
5. Драматизиращата
Всички се нуждаем от малко в драма в живота и само този тип приятел може да ни я поднесе по безопасен способ. Тя не преиграва, а обича да бъде обгрижвана, освен това нейното хленчене не е опасно, нито заразно.

6. Мъжкараната
Със сигурност знаете как се сменя спукана гума или какъв е оня странен шум от хладилника, но да имате приятелка, която знае всичко, което мъжете знаят е безценно. Тя ще може да поправи техническия ви проблем и няма да иска секс в замяна на услугите си.

7. Грижовна майка
Всички се нуждаем от приятелка, която наподобява майките ни. В смисъл не истинската ни майка, а този вид приятелка, която знае как се готви пилешка супа, как се лекува грип, кое е добра за децата и домашните любимци. Тя е любяща и е полезна с  това, че на нея можете да кажете неща, които не искате истинската ви майка да знае.

Няма коментари:

Публикуване на коментар