събота, 14 юли 2012 г.

Какъв е вашият характер според коктейла, който предпочитате



Според някои психолози това какъв коктейл предпочитате да пиете на парти, в дискотека или на брега на морето говори много за вашия характер. Вижте и преценете дали това е така.



Пимс къп


Коктейл на основата на напитката Pimms, която може да се комбинира с лед, краставици, цитрус и подправки. Особено много се харесва в британските барове. Ако харесвате тази некапризна напитка, вие сте човек, който обича британския хумор, смеете се на Монти Пайтън и Фолти Таурс. Вероятно харесвате Лондон, макар че най-вероятно не сте британец. Обичате понита и краставици. Вие сте англофили.

Мохито



Мохито е традиционен кубински коктейл, който се прави от мента, бял ром, пудра захар, зелен лимон и газирана вода. Ако обичате напитката вероятно сте новатори и обичате нови неща. Харесвате лъскавите и модерни офиси, съвременното изкуство.  Обичате гъделичкащото усещане по езика си, което течността оставя, като тя подсъзнателно ви напомня старта на деня и сутрешните минутки в банята с ментовия вкус на паста за зъби.

Сангриа


Това е типична испанска напитка, чието наименование значи буквално ‘кръвопролитие’. Получава се като се смесят парченца от различни плодове, малко подсладител и вино. Вероятно познавате жени, които твърдят, че нямат приятелки жени. Вие сте на обратния полюс, имате страшно много приятелки. И те всичките идват на гости у вас редовно, ходите да пийнете след работа и с това предизвиквате завист у околните, тъй като сте център на купона.

Маргарита


Маргарита е коктейл на базата на текила, получава с като се смесят сок от зелен лимон и портокалов ликьор. Ако харесвате цитрусовата напитка вие знаете как са почивате. Повечето от околните не знаят как да се отпускат и просто седят в заведението, пият си напитката и се тревожат за работа. Вие сте напълно способни да се отпуснете, да танцувате, обичате да се забавлявате и бихте искали да сте на тропически бряг, не само за отпуската, но и пред другите дни.

Дайкири


Този коктейл се прави като се смесят бял ром, сок от лимон, една лъжичка захар и няколко кубчета лед. Ако предпочитате ягодово дайкири, вие вероятно сте млади и необуздани, отпивате от живота в пълни шепи и се радвате на безгрижието си.

Ментов Джулеп


Ментовият джулеп е алкохолен коктейл, който се прави от прясна мента, захар и бърбън, с малко сода и натрошен лед. Ако си падате по тази напитка вие вероятно бихте желали да живеете през 60-те, с тяхната помпозност и бляскавост. Искате да вкусите от нови приключения и да им се отдадете изцяло.


Няма коментари:

Публикуване на коментар