петък, 24 август 2012 г.

Как да скрепите брака си след изневяра


Следвайте следните стъпки, бавно и внимателно, за да поправите връзката си след тази сериозна спънка от изневяра. Ако решите да забравите за предателството с друг човек, вместо да си тръгнете, тези стъпки може да са ви от полза.

 
5 стъпки, които трябва да направи изневеряващият
Един брак може да оцелее след изневяра. Приемането на изневярата е трудна и болезнена задача, както и възвръщането на доверието, но не е невъзможна.

1. Незабавно прекратете взаимоотношения с любовника/ любовницата
Първата стъпка е задължително да се прекратят контактите с другия човек на всяко ниво. Никакви срещи, разговори или случайни срещи по улицата. Важно е да споделяте на съпруга/та за всякакви случайни срещи, преди той/ тя да попита за такива. Ако другият човек е колега/ колежка, уверете се, че срещите ви са стриктно на професионално ниво.

2. Отговорете честно на всички въпроси
Задължително трябва да отговорите на всички въпроси на съпруга/ та ви. Споделете цялата информация без да премълчавате нито дума. Според брачни експерти желанието на съпруга/ та да говори за изневярата създава основа за възстановяване на доверието.

3. Покажете съпричастност спрямо чувствата на съпруга/ та ви
Най-добрият показател дали едни брак може да оцелее след изневяра е като се види доколко е съпричастен съпругът/ съпругата спрямо чувствата на своя партньор, обидата и предателството по тяхна вина.

4. Продължавайте да говорите и слушате без значение колко време ще отнеме. Вие не можете да ускорите оздравителния процес на половинката си. Бъдете готови да отговаряте на въпроси по всяко време, дори след месеци или години. Слушайте неговите/ нейните реакции без гняв или вина.

5. Поемете пълна отговорност
Ако обвинявате партньора за изневярата няма да можете да запазите брака. Покажете искрено съжаление и разкаяние. Неговите действия или държане може да са фактор за изневяра, но вина за нея имате вие. Държанието ви трябва да показва, че няма повече да изневерявате.


6 стъпки за предадения съпруг/ а
Искате да изкрещите, след като сте разбрал/ а за любовното предателство, искате да разберете всички подробности за изневярата, искате да знаете защо. Използвайте тези стъпки да намерите начин да възстановите доверието си в другия и запазите брака.

1. Задавайте много въпроси
Разберете всичко от начало до край, не се притеснявайте да задавате колкото е необходимо въпроси, докато не си изясните цялата ситуация.

2. Опитайте се да балансирате вулкана от емоции
Разбира се, че искате да крещите, да викате и плачете, да удряте партньора, но тези силно изразени емоции ще попречат на съпруга/ та ви да каже цялата истина. Единственият начин е да се опитате да се овладеете, доколкото е възможно и да не нападате съпруга си, за да може той/ тя да разкрие всичко. Ако усетите, че се разстройвате, отложете агресивната си позиция и оставете разговора за по-късно.


3. Споделете за това как ви се отразява изневярата
Разкажете за съмненията си, разочарованието, чувството на предателство и гняв. Нека той/ тя да знае как се чувствате вие, за да възвърнете интимността.

4. Потърсете подкрепа
Прекарвайте повече време със семейството и приятели. Важно е да не се чувствате изолирани, а да знаете, че получавате подкрепа от хора, които държат на вас.

5. Прекарайте повече време заедно
Старайте се да бъдете повече време заедно, като не споменавате изневярата. Правете неща, които сте правили преди време, които са ви карали да се чувствате щастливи и харесват на двамата.

6. Простете само когато сте готови
Никога няма да забравите изневярата, но болезнените спомени за нея вероятно ще избледнеят с времето. Да простите на половинката трябва, само когато сте готови да освободите от себе си отрицателните чувства. Това може да стане само, ако той/ тя е показал, че отново може да му се вярва.


2 коментара:

  1. Ако имате нужда от хакване на телефона, базата данни, уебсайта или изчистването на криминални регистри на вашия съпруг, свържете се с extremeinfiltrators@gmail.com Това е строго поверително

    ОтговорИзтриване
  2. A considerable number of people have lost a lot of money as a result of falling for Bitcoin investment scams. Your stolen savings can be recovered with the aid of Morrison Recovery. Using my situation as an example, I invested in an online venture without realizing that I was in danger of becoming a victim of fraud. Through favorable evaluations and testimonies, I discovered Morrison@cyber-wizard.com following multiple searches for a way to get my lost money back. They were able to locate the lost money and retrieve $85,000 of my hard-earned cash.  I'm  so happy I found a reputable company that could meet my needs. I'm also sharing my success story in case you meet the same end. For people looking to get their money back from lost Bitcoin investments and internet scams, Morrison Recovery Services is a great resource. Please don't hesitate to ask them for assistance

    ОтговорИзтриване