петък, 29 юни 2012 г.

8 тайни за красотата от известни майки


Както повечето нови родители, така и известните личности, които отскоро имат деца, изглеждат изморени и недоспали. Но те като хора с такъв звезден статут са обект на постоянни критики за външния им вид. Ако се чудите защо те винаги изглеждат перфектно, въпреки че нямат никакво свободно време за себе си, разберете техните малки и лесни трикове, с които винаги изглеждат добре.

1. Лесна за подържане прическа


Намерете прическа, която се подържа лесно и не отнема много време за нейната направа сутрин, когато бързате да се оправите. Тя трябва да е такава, че веднага след измиване да можете да се срешете и да излезете, а ако се налага да използвате сешоар, но не и маша. Заложете на естествения цвят на косата си, защото смяната цвета на косата изисква неговото редовно поддържане.

2. Концентрирайте се върху кожата


Известните майки не се отказват напълно от грима. Те много добре знаят кои места от тяхното лице издават натрупалата се умора и стрес, и третират само тях. Така изглеждат свежи, а тъмните кръгове са скрити под грима. Няма нужда да поставяте сенки за очи и руж, достатъчно е малко коректор, спирала и балсам върху устните. Ако имате достатъчно време можете да се погрижите за кожата си с маски или парни бани, така кожата ви ще е с по-малко дефекти и няма да има нужда от много фон дьо тен.

3. Не губете чувство за стил


Не носете раздърпани дрехи, само защото има риск да ги изцапате с пюре или повръщано. Ако искате да скриете наедрялото си коремче, поставете широка рокля със свивка над талията или разкроен топ. Дрехите трябва да ви осигуряват удобство и лесно движение, да се перат лесно и да не се мачкат.

4. Обличайте се така, че да се чувствате уверени


Много от известните майки изглеждат добре, защото носят дизайнерски дрехи, които са създадени по тяхна мярка. Това понякога са обикновени дънки и туника, които обаче стоят като излети. Най-лесният начин да изглеждате стилно е като облечете дънки - ако откриете дънки, в които изглеждате добре, не се колебайте и ги вземете. Отгоре няма значение какво ще облечете - риза или тениска, все ще изглеждате добре.

5. Изберете един цвят на дрехите


Когато сутринта нямате време да се занимавате да комбинирате дрехи с различни цветове, облече се от главата до петите в една разцветка. За повечето известни личности това е основно правило. Можете да заложите на неутрални цветове или да се облечете с дрехи в тъмносив оттенък, които ще ви направят визуално по-стройни. Друго предимство е, че ще можете да изперете всички дрехи заедно в пералнята защото са с един цвят.

6. Носете практична чанта


За разходката на бебето навън ще трябва да носите много неща. Вземете чанта, която има много вътрешни прегради и външни джобове. Така предметите ще бъдат подредени и ще могат да се достигат бързо, докато държите малкото в ръце.

7. Носете удобни обувки


Какво носите на краката си е от съществено значение, тъй като трябва да бъдете подготвени за неочакваното. Както споделят майките, никога не се знае кога ще ви се наложи да тичате след любопитното дете.

8. Носете слънчеви очила


Употребата на очила е чудесен начин за прикриване на изморените очи от недоспиване покрай грижите за малкото. Независимо от техния стил или цвят, те са аксесоар, който е обожаван от звездите. Нямо по-добър начин да се скрият неприятните тъмни кръгове под очите.



1 коментар: