петък, 22 юни 2012 г.

Какво дразни жените по време на среща



Най-накрая сте взели телефона на очарователната колежка или на съседката отсреща, обадили сте се и вече имате среща. Тъй като всички знаем, че ‘мъжете са от Марс, а жените от Венера’, трябва да сте наясно, че вашите представи за приятна вечер могат да не съвпаднат с нейните, а в края на вечерта да се окаже, че тя няма никакво желание да се вижда с вас на друга среща. За да сте малко по-наясно с тънкостите на женската душа, можете да прегледате тези неща, които дразнят повечето жени.



1. Преди срещата изпращате смс, с който уведомявате, че ще закъснеете за срещата, а в това време тя е вече на уговореното място и ви чака. Освен ако не е нещо наистина спешно, от вас се очаква да сте точни за срещата, а от дамата се очаква да закъснее малко. За да накарате жената да се почувства специална, обадете се по телефона и се извинете, като посочите с колко точно минутки закъснявате, за да знае тя дали да ви изчака на място или да седне в заведение.

2. Дошъл сте на срещата с първите възможни дрехи, които сте намерили в  гардероба. Една жена никога не би искала да седне до човек, който не е облечен добре, тъй като тя разчита това като отношение към нея - все едно, че за вас срещата не е специален момент, а част от ежедневието ви.

3. По време на срещата говорите по теми, които интересуват само вас. Разбира се, че е хубаво да споделите нещата, които ви интересуват, но не прекалявайте. Обсъждайте общоприети теми, хобита и интереси, на които се започне да се гради връзката. Можете да започнете тема на разговор, но ако забележите, че вашата събеседничка скучае или не е напълно наясно с тематиката, сменете темата.



4. Постоянно ви търсят по телефона и получавате нон стоп съобщения. Такова поведение кара жената да се чувства маловажна, особено спрямо хората, които ви търсят, сякаш вашата среща ви вълнува по-малко от разговорите по телефона. Ако се налага да отговорите на важно позвъняване, извинете се и проведете разговора кратко.

5. Претупвате срещата, защото бързате да отидете на друго място. Поръчвате бързо храна, храните се припряно и бързате да си тръгвате. Всякакви такива въздействия или подобно отношение създават у дамата чувството, че не сте сериозен, поне спрямо нея. Не очаквайте да излезете втори път с тази жена на среща. Ако наистина трябва да отидете на друго място, отменете срещата за друг ден или вземете дамата със себе си.

6. Не се съгласявате с нейното мнение и пренебрегвате нейните интереси. Всеки човек е с различна индивидуалност и се интересува от различни неща. Това, че нямата общи интереси не значи, че не трябва да уважавате това, което тя харесва. Повече точки ще спечелите, ако продължите да я разпитвате за интересите й, отколкото ако изкажете негативна оценка или се подиграете на това, което казва.
 


7. Разсейвате се с неща, които се случват около вас и пренебрегвате разговора. Това показва какво мислите за жената срещу вас и колко сериозно се отнасяте към срещата си с нея в този момент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар