сряда, 16 май 2012 г.

13 съвета за онлайн срещи


Нашият век е век на технологиите и те неминуемо навлизат в ежедневието, в работата, даже във взаимоотношенията. Ако ви се налага да работите много или искате да разширите кръгозора си, можете да ‘забързате’ отношенията си със срещуположния пол, като използвате само компютъра си и подходящ сайт за запознанства. Вижте някои съвети за онлайн срещите.

1. Отговорете на всички въпроси и споделете своите виждания за потенциалния партньор


Срещите, които имат ясно изразен дневен ред са с 40 % по-успешни от тези с неясен характер.

2. Публикувайте разнообразни снимки
Уверете се, че снимките ще ви покажат в различни светлини
- трябва да има снимка, която се набива на очи - изберете снимка, която показва вашите интереси и създава причина у разглеждащия да кликне върху нея
- трябва да публикувате снимка портрет, на която се вижда как изглеждате реално
- хубаво е да публикувате снимка с неутрален характер, който да ви покаже без поза и предварителна постановка
Можете да се усмихнете леко, със сигурност ще предизвикате приятни емоции в разглеждащия. Не слагайте снимка, на която сте изрязали приятелите се. По-добре намерете време и се снимайте самостоятелно. Когато мъжете разглеждат снимките на кандидатките, те се опитва да си представят как са там около вас и правите различни неща заедно.

3. Покажете чувство за хумор
Срещите, които протичат забавно, с разказване на смешни истории, обикновено са много по-успешни. Способността да разказвате забавни неща и да накарате другите да се смеят е универсална и много привлекателна черта за жени и за мъже.










4. В комуникацията използвайте къси и точн
и съобщения

Дългите съобщения получават по-малки отговори. Като използвате кратки и съдържателни съобщения ще избегнете всички въпросителни, които могат да възникнат в процеса на комуникация. Оставете подробностите за разговорите очи-в-очи, когато отидете на среща.



5. Пишете кратки, но изчерпателни отговори
Добре е да пишете съобщения и да давате информация в не повече от 120-140 символа. Твърде кратките и твърде дълги текстове, особено в общата информация, не са препоръчителни, тъй като вниманието на отсрещната страна се губи.

6. Избирайте внимателно времето
 Сряда е най-подходящият ден за предлагане на среща, а най-лошият е неделя. Събота е също добър ден за срещи, особено ако я направите в края на деня. 

7. Разделете срещата на етапи
Много от хората споделят, че могат да почувстват дали между тях има химия след като са изминали 10-20 минути от срещата. Ето защо 60% от хората предпочитат тя да се състои от две части - кратка и активна първа част и втора част на по-интимно място. Започвайки срещата на публично място, например на изложба, чувството за неловкост няма да е така голямо, а и ще може да се създаде по-добра представа за човека насреща. След това, ако сте си допаднали, можете да продължите срещата в тиха и спокойна атмосфера.

8. Избягвайте пасивното поведение
 Изчистете всички неясноти във вашия профил. Отговорите с една дума не дават възможност на хората да разберат какъв човек сте. От това какво сте споделили за себе си зависи това дали ще привлечете повече внимание. 

9. Не оформяйте профила си така, че да се харесате
Представете себе такива, каквито сте, а не такива, каквито мислите, че те искат да бъдете. Изберете снимки, които отразяват истинската ви същност и не лъжете с цел да се харесате на някого.

 



10. Не икономисвайте снимки
 Хората, които поставят повече от три снимки, получават два пъти повече съобщения от тези, които са само с една снимка или без снимка. 

11. Не се страхувайте да правите предложения
Забравете за стереотипите по отношение на това кой трябва да направи първата крачка, тъй като може би мъжът се притеснява от отказ и се колебае да ви покани на среща. Всъщност дамите имат предимство - жените имат по-висок процент положителни отговори спрямо мъжете.

12. Не бъдете свенливи
За да повишите вашия онлайн сексапил, не крийте това, на което сте способни. Все пак трябва да се отличите от другите и да предизвикате внимание.


13. Не дръжте нещата твърде дълго онлайн
Нещата няма да се случат пред компютъра. Разменете по 4-5 съобщения и насрочете дата за среща. Като за всяка нова среща вземете необходимите мерки, срещнете се на публично място и кажете на приятел къде отивате.








Няма коментари:

Публикуване на коментар