вторник, 11 септември 2012 г.

Лъжите, с които се самозалъгват жените



Тъй като се опитват да игнорират или скрият проблемите си много от жените се самоблуждават с някакви твърдения, които далеч не са истина. В някакъв момент те започват да вярват в истинността им. Затова се налага някой да има каже истината в очите, въпреки че може да не им е приятно. Подбрали сме най-често срещани лъжи, с които жение се самозаблуждават. Ако откриете вашата лъжа в списъка, опитайте се да се върнете в реалността, защото заслужавате по-добър живот без лъжи.


Сексът оправя нещата
Ако използвате секса, за да оправите проблемите във взаимоотношенията си с половинката или да сложите край на спора, трябва да осъзнаете, че не решавате проблемите, а ги скривате за малко "под чаршафите". Въпреки че знаете, че ще ви е трудно, трябва да се изправите срещу проблемите и да ги решите по възможност с разговор, не със страст.


Той ме ревнува от обич
Отначало може би ще сте впечатлени положително, когато партньорът ви покаже ревност. Но когато той стане агресивен и употребява емоционално и физическо насилие, трябва бързо да осъзнаете, че това не е правилният начин на отношение спрямо вас. Не оправдавайте неговите действия, не отлагайте решаването на проблема във времето, изправете се срещу него и го решете сега.

Ние сме заедно през цялото време, защото се обичаме
Това е твърдение, което съдържа голяма заблуда, защото всеки човек има своята индувидуалност и има нужда от собствено физическо пространство за час- два. Това не пречи по никакъв начин на любовта между двама човека. Правете някои неща сами, излизайте с приятели, ще осъзнаете в даден момент, че се радвате да се гушкате и да си бъбрите с половинката, но малко време насаме е важно за вас.

Имам силна нужда от тази рокля, тези дрехи или нещо друго
Едно от най-големите заблуждения, в което вярват много жени, въпреки че техният гардероб е пълен с дрехи, е те да се поддават на изкушението да купуват още и още. Като резултат се получава, че повечето дрехи не сте обличали повече от един път, а част от вещите запокитвате още на мига в шкафчето.
 
Той ще промени мнението си относно брака
Надявате се, че някой ден той ще промени мнението си за брака, въпреки че милиони пъти ви е казвал, че никога няма да промени отношението си. А вие продължавате да се надявате, че това ще се промени и той ще се ожени за вас. Събудете се и осъзнайте, че ако наистина ми пука за вашето мнение, и знае колко е важен бракът за вас, щеше да си промени мнението. Колкото и трудно да ви е, може би е време да го напуснете или да поставите ултиматум.


Ще отида на фитнес утре
Това е може би най-често срещаната лъжа, която си казват жените. Много хора са били в такава ситуация и всички биха ви казали, че ако искате да направите нещо, то направете го днеска, а не го отлагайте за утре. А ако все отлагате за другия ден, то това показва, че не го желаете, а с обещания успокоявате съвестта си.

Твърде стара съм за ...
Никога човек не е твърде стар, за да се забавлява, да се влюби за първи път и намери половинката си най-сетне. Възрастта е само числа и когато спрете да им обръщате внимание ще се наслаждавате на живота, така както никога дотогава.



Няма коментари:

Публикуване на коментар