вторник, 18 септември 2012 г.

9 знака, че връзката ви е само секс



Даже да не сте от хората, които се доверяват лесно на мъжете, вероятно имате приятелки, които разгорещено са ви разказвали как са срещнали невероятен мъж, с когото правят невероятен секс. Но който се обажда, само когато иска от нея страстна нощ или няколко минутки забавление. Има няколко признака, по които можете да познаете дали не сте част от връзка, която се основава само на секс.

1. Той идва у вас почти винаги късно вечер или се обажда, за да ви пита дали можете да отидете у тях по-късно. Вероятно смятате, че го прави, тъй като е много зает, но вероятно причината е съвсем друга – това е обаждане за секс.

2. Той не ви кани никъде навън и не иска да излизате заедно. Понякога е хубаво да изкарате приятна вечер у дома, но извън спалнята и извън леглото можете да правите много неща. Ако вашата връзка включва основно креватни изпълнения и почти никакви други дейности, тя е вероятно само секс.


3. Той не говори никога за семейството си и приятелите си. Ако се оказва, че не можете да отговорите на въпроса дали има братя или сестри, кой е най-добрият му приятел и какво работи майка му, вероятно вашата връзка е само секс. Не само, че не говори за своето семейство, той не иска да знае повече за вашето. Когато се опитате да му кажете нещо за майка си или за разглезената си сестра, той сменя темата. Ако ви възприема само като мимолетна забивка за секс, напълно логично е да не иска да ви представя семейството си или да рискува да се запознае с вашето.

4. Чувате се по телефона само за уговорки за секс. Ако се обадите да го питате как е или да го поканите на кино, той казва, че е зает. Всеки път, когато си уговорите среща, тя завършва в спалнята.

5. Вашите разговори и комуникация през телефона и интернет са базирани основно на сексуална тема. Колкото да ви се иска да повярвате, че вашата връзка е пълна със страст и той е твърде развълнуван от вашия сексапил, за да говори на друга тема, много вероятно е за него тази връзка да е само секс.

6. Срещате се само на места, на които можете да правите секс – в къща, апартамент или хотел, в колата или на уединено място. След секс обикновено той бърза да си вземе душ или да ви изпрати у дома.

7. Той не позволява да оставате да спите у тях, а ако идва у вас, си тръгва веднага след секс. Това вероятно е признак на несериозно отношение спрямо вашите отношения, които той възприема само като краткотрайна сексуална забивка.


8. Не се храните заедно и не ходите по ресторанти. Обикновено вашите срещи протичат за няколко часа и включват страстен секс, но почти нищо друго. Не говорите за почти нищо извън темата секс, защото нямате достатъчно време или защото той няма интерес. Тъй като не иска да развива вашите отношения, на него не му е приятно да го разпитвате за работата му или за ежедневието му.

9. Той ви избягва на публични места, а ако случайно срещнете негови познати, той се опитва да избегне срещата или да се разграничи от вас. Ако го срещнете на публично място, когато нямате среща, а той се прави, че не ви е видял, вероятно за него вие сте само момиче за секс. Той не ви възприема на сериозно, затова не иска да показва пред другите, че има отношения с вас. Ако случайно не може да избегне разговор с вас, вероятно ще ви представи на хората като негова добра позната.




1 коментар: