четвъртък, 11 април 2013 г.

Няколко причини да се радвате, че не сте известни



Повечето от нас искат да бъдат известни, защото си мислят, че животът на знаменитостите е перфектен и бляскав. Но има много причини, за които най-вероятно не сте се замислили, поради които не си струва да имаш слава и известност. 


Уединение
Едно от най-желаните неща от знаменитостите е техният личен живот да бъде дискретен и другите да не разбират подробности за него. Всяка тяхна стъпка бива документирана по телевизия, списания и в интернет. Дори най-любопитните ви приятели не могат да узнаят всичко за вас. Представете си, че от момента, в който излезете навън, дори на терасата на жилището си, има цяла тълпа от хора, които ви дебнат постоянно какво правите. Сигурно е много вълнуващо да сте заобиколени от репортери, фотографи и фенове, но всеки иска понякога малко уединение, а известните рядко могат да си позволят да крият какво се случва в тяхното ежедневие.

Верни приятели
Много от знаменитостите имат дългогодишни приятели, на които се доверяват, но никога не могат да бъдат в сигурни в тях, особено ако не ги познават отпреди да ги връхлети славата. Част от тях поддържат връзка с известния човек от чисто користни цели. Чак когато дойдат трудни времена за някоя знаменитост, може да разбере кои са истинските приятели.

Супер фенове
Друга причина, поради която можете да не искате да сте известни е това, че почти всички големи знаменитости имат фенове, които са обсебени от тях. Тези фенове изпращат десетки писма, опитват се да влязат в къщите на известните или ги следят навсякъде, а понякога стигат до престъпление и ограничителна заповед.


Папараци
Работата на папараците е да следят известните хора навсякъде и да документират личния им живот в пълни подробности. Ако сте известни можете да очаквате, че всяка ваша стъпка може да се документира по телевизията, списания и в интернет, особено ако сгафите нещо или се опитвате да скриете провал или изневяра.

Лоши дни
Независимо какви сме, обикновена служителка в офис или прочута актриса, всеки от нас има лоши дни. Хубавото на това, че не сме известни е, че почти никой не разбира за тях. Спомнете си само с какви подробности са били изпълнени жълтите издания за раздялата на поредната светска двойка или за изневярата на някоя прочута актриса.

 
Големи очаквания
Широката общественост винаги има големи очаквания по отношение на знаменитостите. Те нямат право на издънка, не могат да излязат навън неглиже и не бива да изглеждат зле дори ако току-що са се събудили. Това са неща, които бляскавата слава не търпи за своите избрани.

Свободен да бъдеш себе си
Най-основателната причина да не искате да сте известни е, че така може да бъдете самите себе си. Няма нужда да се криете или да променяте външния си вид, когато искате да свършите някаква работа, да правите пластични корекции, които не искате, само защото славата го изисква. Знаменитостите винаги трябва да се появяват в отлична форма и да бъдат облечени със съвременни модни дрехи, които понякога могат да не са особено удобни или да не им допадат като външност.





Няма коментари:

Публикуване на коментар